Menu
Zpět na výběr
Detal masa - Vepřová krkovička

Vepřová krkovička

Krkovice je nejlepší vepřové maso na gril. Díky tomu, že je prorostlá tukem, vás ohromí svou intenzivní chutí. Připravíte z ní dušené, uzené, smažené i pečené pokrmy.

Detail masa - Pozice na zvířeti

Jak nejlépe připravit vepřovou krkovičku

1
Nejlepší způsob na přípravu - grilování

Grilování

2
Nejlepší způsob na přípravu - pečení

Pečení

3
Nejlepší způsob na přípravu - steak

Steak

Tipy Zdeňka Pohlreicha

tip

2

Pro intenzivní chuť vývaru maso vkládejte vždy do studené vody. Kdybyste vložili maso do vroucí vody, stáhne se, a neuvolní tím pádem do vývaru svoji šťávu a tím pádem ani chuť.

Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař